Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Trenutna stranica:Početna arrow MAXtv Sat
  • default color
  • green color
  • blue color
MAXtv putem satelita
MAXtv Sat
Za prijam MAXtv Sat usluge potreban vam je satelitski antenski sustav koji moe primati istovremeno signal sa Sesat1 satelita (16 istono) i HotBird satelita (13 istono). Ako posjedujete takav antenski sustav moete zatraiti Samoinstalacijski paket. Ukoliko posjedujete satelitski antenski sustav koji nije usmjeren na satelite s kojih emitira MAXtv usluga ili niste sigurni koje satelite primate zatraite uslugu MAXtv Sat instalacija, a T-Com tehniar e vam nakon provjere antenskog sustava predloiti mogue opcije instalacija koje su vam na raspolaganju npr. nadogradnju postojeeg antenskog sustava elementima za nadogradnju ili instalaciju potpuno novog antenskog sustava.

Jednostavan i brz interaktivni vodi kroz sadraj omoguuje vam i pregled ponuenog sadraja s opisima emisija i filmova. A iznenadit e vas i mogunost pretraivanja sadraja po kljunim rijeima, anrovima, po abecedi i sl. Tu je i roditeljska zatita od pristupa djeci neprimjerenom sadraju i jo puno vie.


MAXtv Sat Osnovni Extra paket
MAXtv Sat
MAXtv akcijaMAXtv Sat Osnovni Extra paket je bolji osnovni paket kanala kojeg moete izabrati umjesto postojeeg Osnovnog paketa.
Svakog mjeseca moete jednom prijei s Osnovnog na Osnovni Extra paket i obratno, ovisno o svojim eljama i potrebama. Osnovni Extra paket nudi uz veinu kanala navedenih u Osnovnom paketu i novih kanala koji se ne nalaze u osnovnom paketu, a koji e vam otkriti nove svjetove, oarati vas svojim priama i potaknuti djeju maštu.
Opirnije...
 
MAXtv Sat Sportski paket
MAXtv Sat
MAXtv akcijaSve za ljubitelje sporta na jednom mjestu. Sedam vrhunskih kanala iz svijeta sporta donose u vae domove pregrt ekskluzivnih dogaanja.
Na kanalima Arenasport 1 i Arenasport 2 moete uivati u prijenosima ekskluzivnih sportskih dogaanja, a najbolji hrvatski komentatori uinit e vam praenje ovih sadraja jo zabavnijim!
Na kanalima Sportklub i Sport Klub+ gledajte Premier ligu, FA Cup, argentinska prvu nogometnu ligu, portugalsku ligu, nizozemski Eredivisie, belgijsku prvu ligu te brojne emisije i magazine sa specijaliziranih klupskih televizija. Aktualne vijesti iz svijeta sporta moete pratiti na kanalu Eurosport News. Oni eljni adrenalina mogu uivati u Extremeu, a svi ljubitelji brzina doi e na svoje uz kanal Motors TV.
Opirnije...
 
MAXtv Sat Plus paket
MAXtv Sat
MAXtv akcijaOdaberite Plus paket koji vam nudi jo vie vrhunskih kanala iz svijeta glazbe i erotike.
Plus paket sadri glazbene kanale: MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks.
Od kanala za odrasle tu su Private Spice, Adult TV, Hustler TV. Nove kanale u ponudi Dorcel TV i Daring moete gledati samo na MAXtv-u.
Ukoliko imate djecu, MAXtv vam omoguava aktivaciju Roditeljske zatite od pristupa djece neprimjerenim sadrajima.
Ukoliko elite aktivirati Plus programski paket morate prvo postati korisnik MAXtv Sat usluge.
Opirnije...
 
MAXtv Sat HBO paket
MAXtv Sat
MAXtv akcijaHBO je vodei premijerni televizijski program Srednje Europe koji emitira filmske hitove, popularne serije i koncerte najveih svjetskih zvijezda 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu!
Uz osnovni i Plus paket moete dodatno izabrati i jedan od HBO premium programskih paketa.
Odaberite jedan od paketa iz HBO ponude:
Opirnije...
 
MAXtv Sat Osnovni paket
MAXtv Sat
MAXtv akcija Uz MAXtv Sat osnovni paket svaki lan vaše obitelji pronai e nešto za sebe. Filmovi, crtii, serije, dokumentarci, sve na jednom mjestu.
Djeci je namijenjen niz programa s crtiima, oni avanturistikog duha moi e gledati edukativne kanale posveene iskljuivo dokumentarcima. Tu su i programi s vijestima iz svijeta koji vam omoguavaju da u svakom trenutku saznate novosti, zatim bogat izbor filmskih, glazbenih, sportskih ali i erotskih programa.
Dio programa je sinkroniziran ili titlovan na hrvatski jezik, ali ukoliko elite moete odabrati i programe na razliitim svjetskim jezicima: engleskom, njemakom, talijanskom, francuskom i sl.
Opirnije...