Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Trenutna stranica:Početna arrow Freesat HD arrow Technomate TM800 500Gb PVR
  • default color
  • green color
  • blue color
Technomate TM800 500Gb PVR
HD receiveri

Technomate TM800 HD je satelitski receiver i Media centar opskrbljen najboljim komponentama, a pokree ga Enigma OS raen pod Linuxom. Mogua je ugradnja 2.5" diska do 500 gigabajta uz mogunost pohrane sadraja u izvanrednoj HD kvaliteti. Media centar koristi mreni ulaz te s jednog mjesta pokree sve formate u kunoj mrei, a postoji i izvedba koja koristi Wireless pristup, ukoliko niste u mogunosti spojiti se kabelom na router.

Kao Media centar, TM800 se ponaa izvanredno te se njegova procesorska snaga oituje u reproduciranju svih formata koje smo pokrenuli - AVI, MKV, RM, MP4, Mov, 3gp, MPG, PS, vob, dat, ts, m2ts, flv, asf, wmv i wma. Od zvukovnih datoteka sustav reproducira Dolby True HD, Dolby Digital Plus & Dolby Digital signal. Upscaler za standardne formate na HD uz pomo 256 DDRAM-a radi izvanredno, a hladnjak kojim je dodatno osiguran procesor od 320MHz, odlina je novost u odnosu na ranije modele, a njegova beumnost je svakako velika prednost. 2 USB utora vam omoguuju pregledavanje i kopiranje sadraja s vanjskih diskova i stickova.

Ovaj superstroj se konstantno unaprijeuje putem Firmwarea te su mogunosti i kvalitete komponenti te reprodukcija i prijem signala izvanredne pa ne udi da smo poeli dobivati sve vie upita o njemu te hoemo li ga i kada omoguiti kupcima u Hrvatskoj. U kombinaciji s britanskim proizvoaem, omoguujemo vam da ga odsad nabavite i u regiji.

Technomate TM800 HD PONUDA ukljuuje tanjur, interni hard disk, uz dostavu i montau na teritoriju Hrvatske!

Cijenjene upite aljite mailom na Viasat-electronic.