Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Trenutna stranica:Početna arrow Sky digital arrow Potrebna Sky oprema
  • default color
  • green color
  • blue color
Sky oprema

Image Sky digibox
Samo za gledanje Sky TVa. Ureaj koji nema nikakve eksterne mogunosti niti opcija, osim verifikacije kartice i reprodukcije digitalnog signala do tv-a. Odlian i ergonomski oblikovan daljinski ureaj omoguuje elektroniko voenje i upoznavanje s programima iz odabranog seta miks paketa na pritisak samo jedne jedine tipke. Pace 2600 Sky digibox je najbolji tuner u ponudi i najbolje se ponaša u prostorima slabijeg prijema signala. Uz to je i svjetski prvak u promjeni programa emu uvelike doprinosi i njegov superbrzi procesor.

Image Sky+
Ovaj Digibox je proizvod posljednje serije s ugraenim hard diskom. Sky plus u kompaktnu cijelinu spaja usluge i mogunosti Digiboxa uz dodatak snimanja sadraja. Novi Sky+ II kojeg trenutno imamo u ponudi ima ugraen 40GB hard disk s kojim se komunicira jednostavnim softverskim sueljem te koji omoguuje snimanje i programiranje sadraja uz identinu kvalitetu izvornom emitiranju. Uz to se moe snimati emitiranje jednog programa dok se gleda drugi, pauzira se emitiranje uivo i sve bez potrebe za trakom ili kazetom. Poslije snimanja se sadraj moe obrisati i ostavlja se prostor za snimanje novih sadraja.

Image Sky+ 160
?elite li snimiti jedan kanal dok gledate drugi ili elite automatski i bez razmišljanja pohraniti svaku epizodu omiljene serije koje ete pogledati u vremenu opuštanja?! ?elite li vrhunski satelitski receiver sa jednostavnim i preglednim planerom svih satelitskih programa koji su brino spremljeni u odreeni anr? Volite lijepo dizajnirane stvari? Ako je odgovor na prošla pitanja bio -Da! onda svakako obratite pozornost na najnoviji model Sky digiboxa. Sky+ 160 je digibox sa ugraenim osobnim digitalnim av rekorderom na koji moete pohraniti do 160 GB eljenih sportskih, filmskih, djejih ili dokumentarnih sadraja!

Image Sky multiroom
Ovaj paket Vam omoguuje prijam Sky digital paketa na dva televizora na nain da svaki funkcionira zasebno i potpuno operativno. Naravno, plaa se samo jedan paket, neovisno o tome što mu pristupaju dva korisnika. Ovaj paket je idealan za kue sa dvije obitelji. Mogu je odabir Multiroom (2x Sky boxa) ili Sky+ sa multiroom  (Sky+ box i Sky box).