Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Trenutna stranica:Početna arrow Sky Digital
  • default color
  • green color
  • blue color
Sky digital

Viasat-electronic Vam s ponosom predstavlja SKY Digital pakete u Hrvatskoj i poziva na proirenje zabave na najbolji svjetski satelitski digitalni tv program. Sky digital je naziv paketa programa koji je dostupan putem Vaih satelitskih antena na prijemnicima jednostavnim za upotrebu i prilagoenih svakome, a kanali se emitiraju na engleskom govornom podruju te obiluju kvalitetnim dokumentarnim emisijama najnovijim serijama amerike produkcije te mnotvom filmskih i sportskih sadraja. Vaa elja za kvalitetnim tv programom napokon je postala stvarnost i svakako si dopustite moderan pogled na nove mogunosti Vae televizije!

Za to veu slobodu odabira i kreiranja vlastitog programa, sloili smo Vam miks pakete te sami prema vlastitom afinitetu sloite idealan program za svoju obitelj.

Sky Sports kanali prikazuju sve znaajne sportske dogaaje, prikazuju sve popularne europske nogometne lige te Uefinu ligu prvaka. Prikazuju i popularne sportove u Britaniji pa ete izmeu ostalih tamo vidjeti i kriket, ali i NBA, Golf i WWF

Sky family sadrava puno kako dokumentarnih tako i muzikih , djejih, zabavnih i slinih. Za dokumentarne emisije brine se paket tematskih kanala Discovery, od kojih postoje i Discovery Health koji se bavi zdravljem, Discovery Kids za edukaciju najmlaih, Discovery Wings koji se bavi zrakoplovima i letom openito. Povjeu se bavi The History Channel, a prirodom i svijetom ivotinja Animal Planet i National Geographic.

Od zabavnih kanala Vau pozornost okupirati e Paramount Comedy Channel i Paramount 2 - kanali specijalizirani za komediju, Sci FI UK - poseban kanal za ljubitelje znanstvene fantastike, te UK Gold, kanal koji je posveen najboljim britanskim serijama.

Za djecu postoje kanali namjenjeni za one namlae (Nick Junior, Playhouse Disney), ali i oni za tinejdere (Toonami, Nick Toons TV). Od glazbenih kanala moete oekivati puno, bez obzira koju glazbu volite jer se zaista moe nai za svakoga poneto.

I eer na kraju - Sky Movies kanali prikazuju nove filmske naslove, ali i popularne starije filmove ili kinohitove. Sky Movies prikazuje otprilike 5 filmova dnevno na svakom kanalu, prikazuju se sa engleskim titlovima. Svi Sky Movies kanali emitiraju 24 sata dnevno. Klasini filmski naslovi ali i one filmske uspjenice starije od 10 godina, svoje mjesto nai e na filmskom kanalu Sky Cinema 1 i 2.