Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

Viasat-electronic - HD televizija i paketi, SKY, Premiere, satelitski sustavi i navigacija, TotalTV, Dreambox,...

OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Trenutna stranica:Početna arrow Sky HD
  • default color
  • green color
  • blue color
Sky HD

SKY HD programi:


SKY SPORTS HD
Gledajte najbolje prijenose i sportske susrete u visokoj kvaliteti zvuka. Ukoliko niste u mogunosti gledati Vaš SKY HD box je lako programirati da snimi sportski susret za vas. Nikad uvjerljivi ambijent sportske tribine odsad je mogue preseliti u vaš dnevni boravak. Pravi sportski fanatici znaju zašto se pretplauju na SKY SPORTS HD.


SKY MOVIES HD
Treba li rei šta više? Ambijent kino multipleks dvorana odsad u vašem dnevnom boravku. Dosad neviena kvaliteta slike u kombinaciji sa Dolby surround zvukom ne poboljšava samo gledanje i uivanje u filmu nego vas iz pasivnog promatraa smješta uz bok glumcima na ekranu.


SKY ONE HD
Najpoznatiji SKYev obiteljski program odsad i u HD modu. Serije kako ih niste nikad dosad doivjeli, obiteljski porgram u dosad najraskošnijem izdanju uz, naravno, mogunost snimanja i lako programiranje.


ARTSWORLD HD
Za one obrazovanije i eljne kulturno-umjetnikog programa Sky je ponudio Artsworld u raskošnom HD izdanju. Gledajte koncert simfonijskog orkestra kako ga dosad niste gledali. Skoro pa kao da ste u raskošnoj koncertnoj dvorani uivo. Iako mnogi znalci kau da je uasno teško simulirati atmosferu i ambijent klasine glazbe uivo, ARTSWORLD HD je dosad najblii takvom iskustvu.


NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HD
Najpoznatiji zemljopisni program na svijetu u dosad nevienom izdanju. Svi znaju za kvalitetu i portvovnost National Geographic reportera, a odsad u njihovim avanturama kao i u boljem upoznavanju svijeta moete uivati u superkvalitetnoj slici i savršenom zvuku.


DISCOVERY HD
Znanost, tehnologija, povijest i budunost. Sve na jednom mjestu. Poznati Discovery odsad i u HD modu.


SKY BOX OFFICE HD
Samo filmski hitovi i to u najboljem ikad vienom izdanju na TV ekranu.


Što vam osim odabira pretplatnikog paketa treba?
Samo SKY HD BOX ureaj. O njegovim mogunostima saznajte u kratkom opisu koji slijedi.

Sky+ Sky+
The Sky HD box nudi sve mogunosti kao i Sky+: Pauziranje i premotavanje prijenosa uivo, snimanje dva programa istovremeno, a format snimanja moe biti HD ili standardan.
Design Dizajn
Oblih linija i ugodnih boja Sky HD box e se uklopiti u svaki dnevni boravak, a jednostavan aktivni izbornik se odlino uklapa u crno-srebrno kuište.
HD Connectivity HD spojivost
Za maksimum mogunosti Sky HD box mora biti spojen na kompatibilan HD televizor preko HD izlaza. (HDMI,DVI i analogni). Za sve ostalo oko instalacije se brine Sky installer.
HDMI connection HDMI spajanje
Nova tehnologija u HD modu (nešto kao SCART za HD). Jednostavna je to sve-u-jednom konekcija koja se brine da HD slika i Dolby 5.1 Surround zvuk rade zajedno i bez problema.
Sound Zvuk
Sky HD box ima Dolby 5.1 Surround izlaze. Sve što se emitira preko boxa izlazi u punoj Dolby surround snazi. Uivajte u sportu, filmovima, serijama u maksimalnoj kvaliteti zvunog ambijenta.
Sound Izbor programa
Sky HD box je mogue lako programirati da snima sve što prima. Gledajte jedan programa, snimajte druga dva istovremeno. Birajte mod snimanja, vremena, sve štogod moete zamisliti, ova kutija radi.
HDMI connection Ulazi
Sky HD box prima dva satelitska signala ime je mogue gledati jedan, a snimati drugi program istovremeno..